INCUS

Odontopediatria

Clínica Dental

Odontopediatria

Clínica Dental

Cuidem de la salud dental dels teus fills

 

Les primeres dents que surten són les temporals (anomenades col·loquialment com les dents de llet) i són les encarregades de mantenir l’espai per quan erupcionin les dents definitives.  A més, és d’importància cuidar-les, doncs una bona salut de les dents temporals contribueix a prevenir problemes dentals en la vida adulta.

És un mite pensar que com són dents que cauran, no s’han de cuidar. Les dents han de cuidar-se des de la seva erupció. Per això, es recomana la primera visita al ododontopediatra quan es compleix el primer any de vida.

Finançament especial per ortodòncia infantil.

Pots finançar el tractament dels teus fills fins a 2 anys sense interessos.

Por al dentista?

 

És molt important que acostumem als nens des de ben petits a anar al dentista. El fet de normalitzar les visites al dentista, per exemple amb les revisions periòdiques, permetrà transmetre confiança  als nostres petits per tal de que no pateixin por.

A la nostra Clínica Dental de Terrassa tenim l’experiéncia necessaria per transmetre aquesta confiança gràcies al nostre equip humà.

Preguntes freqüents

Quan surten les dents de llet? I les definitives?

Cap als 6 mesos apareixen les primeres dents temporals. Poc a poc la resta de dents de llet aniran erupcionant fins a tenir 20 dents (10 a l’arcada superior i 10 en la inferior), que serà quan el nen tingui 2-3 anys aproximadament.

Per altra banda, als 6 anys apareix la primera dent definitiva, es tracta del primer queixal, i fins als 12 anys el nen anirà recanviant la dentició primària per la definitiva.

És normal que hi hagin variacions en l’edat d’erupció de les dents entre els nens.

Com s’han de raspallar les dents?

A partir de l’erupció de les primeres dents temporals, els nens han de rentar-se les dents després de cada àpat. Es recomana l’ús d’un raspall de dents infantil (de capçal petit i filaments suaus) i poca pasta de dents.

La tècnica adequada a aquesta edat consisteix, primer de dalt a baix i segon per la part de les dents amb les que masteguen, cap endavant i cap endarrere.

En les etapes més inicials ho realitzarà el pare o la mare, però a partir dels 6 anys s’aconsella que el nen ho comenci a realitzar solet, sota la supervisió igualment dels pares, per tal d’anar adquirint un hàbit higiènic per a tota la vida.

Poden sortir caries a les dents de llet?

Igual que en les dents definitives, les dents de llet poden tenir caries. De fet, poden  progressar molt ràpid i acabar afectant a les dents definitives. De la mateixa manera que les dents adultes, si es deixa que la caries progressi pot arribar a infectar el nervi. Així doncs, és important la seva detecció precoç.

El teu nou somriure comença aquí

 

Pots demanar cita mitjançant el formulari…

O trucant al:

 930 025 261